Lp. |
Produkt |
Zdjęcie produktu |
1 |
Dabalia - Jeśli chcesz doświadczyć nowych wrażeń, to wino jest dla Ciebie! Naturalnie słodkie wino o blado żółtej barwie z zielonymi refleksami. Aromatyczna bomba owoców tropikalnych i cytrusów, świetnie zbalansowane z długim i przyjemnym finiszem. |

|
2 |
Disco-czerwone tempranillo-Ribera del Duero,dojrzewa 6 m-cy w beczkach 30% z dębu amerykańskiego i 70% z dębu francuskiego.Barwa jasnej wiśni z aromatem ciemnych owoców jagodowych,tytoniu oraz nutami mineralnymi.Poniebienie owocowe z okrągłymi taninami |

|
3 |
El Arte-czerwone tempranillo-Ribera del Duero.Wiśniowy kolor z bukietem pełnym aromatów malin, wiśni i śliwek.Na podniebieniu posiada doskonałą równowagę między owocami a beczką.Na finiszu w ustach pozostaje nuta wanilii z odrobiną skórki pomarańczowej |

|
4 |
Excelso jest esencją wielkich klasycznych win,kupażu Tempranillo, Graciano i Manzuelo.Dojrzewa 30 m-cy w połowie białej następnie opalonej beczce z dębu amerykańskiego.Kolor rubinowy,nos intensywny,podniebienie-aksamitne i eleganckie z mocnym zakończeniem |

|
5 |
Gauma - białe wino wyprodukowane ze szczepu Arien w regionie La Mancha o czystej, jasnożółtej barwie charakteryzuje się orzeźwiającym smakiem z aromatycznymi nutami owoców tropikalnych oraz cytrusów. Długi finisz z delikatnymi akcentami orzechów i miodu. |

|
6 |
Gauma - białe wino wyprodukowane ze szczepu Arien w regionie La Mancha o czystej, jasnożółtej barwie z zielonymi refleksami, charakteryzuje się orzeźwiającym smakiem z aromatycznymi nutami owoców pestkowych. Długi finisz z delikatnymi akcentami brzoskwiń |

|
7 |
Gauma - czerwone wino wyprodukowane ze szczepu Tempranillo w regionie La Mancha o intensywnie wiśniowej barwie z fioletowymi i niebieskimi refleksami charakteryzuje się aksamitnym smakiem z aromatycznymi nutami dojrzałych czerwonych owoców, jeżyn i śliwe |

|
8 |
Gauma - czerwone wino wyprodukowane ze szczepu Tempranillo w regionie La Mancha o intensywnie wiśniowej barwie, charakteryzuje się aksamitnym smakiem z aromatycznymi nutami dojrzałych owoców leśnych. Długi finisz z delikatnym akcentem śliwki i lukrecji. |

|
9 |
Gauma - różowe wino wyprodukowane ze szczepu Tempranillo w regionie La Mancha o świetlistej różowej barwie, charakteryzuje się aksamitnym smakiem z wyraźnymi nutami czerwonych owoców. Długi harmonijny finisz przeplatany żywym kandyzowanym owocem. |

|
10 |
Królewski Bordon powstał z selekcji najlepszych winogron odmian Tempranillo oraz Garnacha, dojrzewające w amerykańskich dębowych beczkach przez 6 miesięcy oraz w butelce 2 miesiące. Elegancki aromat podkreślonymi delikatnymi nutami drewna i przypraw. |

|
11 |
RB-czerwone leżakowane w beczkach z dębu francuskiego i amerykańskiego przez 12 miesięcy,intensywny wiśniowy kolor z ciemnymi refleksami.Nos pełen aromatów czerwonych owoców i przypraw z nutą anyżu. Dobrze wyważone,eleganckie i gładkie. |

|
12 |
Rioja Bordón Blanco powstało z sekcji winogron szczepu Viura, dojrzewające w dębowych beczkach. Blado-żółte zabarwienie, intensywny aromat owoców z czystym i lekkim cytrusowym finiszem, lekkie i orzeźwiające. |

|
13 |
Rioja Bordón Crianza-Tempranillo oraz Garnacha, dojrzewająca w dębowych beczkach przez 12 miesięcy oraz w butelce 6 miesięcy. Miękkie aromaty z dębu oraz wanilii nadają równowagę między owocami i przyprawami w swoim długim i eleganckim wykończeniu. |

|
14 |
Rioja Bordon Gran Reserva to zdobywca dużej liczby międzynarodowych nagród.Początek uderza intensywnością,pierwsze skrzypce grają poziomki zaraz potem dochodzą wiśnie, wanilia i nuty cynamonu.W ustach delikatne z gładkim,długim finiszem. |

|
15 |
Rioja Bordón Reserve to wino powstałe z kupażu szczepów Tempranillo,Graciano i Mazuelo, dojrzewające w beczkach amerykańskiego dębu przez 18 miesięcy.Intensywny rubinowy kolor o bogatym aromacie przypraw oraz czerwonych porzeczek.Gładki i aksamitny finisz |

|