Lp. |
Produkt |
Zdjęcie produktu |
1 |
Disco-czerwone tempranillo-Ribera del Duero,dojrzewa 6 m-cy w beczkach 30% z dębu amerykańskiego i 70% z dębu francuskiego.Barwa jasnej wiśni z aromatem ciemnych owoców jagodowych,tytoniu oraz nutami mineralnymi.Poniebienie owocowe z okrągłymi taninami |

|
2 |
El Arte-czerwone tempranillo-Ribera del Duero.Wiśniowy kolor z bukietem pełnym aromatów malin, wiśni i śliwek.Na podniebieniu posiada doskonałą równowagę między owocami a beczką.Na finiszu w ustach pozostaje nuta wanilii z odrobiną skórki pomarańczowej |

|
3 |
Excelso jest esencją wielkich klasycznych win,kupażu Tempranillo, Graciano i Manzuelo.Dojrzewa 30 m-cy w połowie białej następnie opalonej beczce z dębu amerykańskiego.Kolor rubinowy,nos intensywny,podniebienie-aksamitne i eleganckie z mocnym zakończeniem |

|
4 |
Królewski Bordon powstał z selekcji najlepszych winogron odmian Tempranillo oraz Garnacha, dojrzewające w amerykańskich dębowych beczkach przez 6 miesięcy oraz w butelce 2 miesiące. Elegancki aromat podkreślonymi delikatnymi nutami drewna i przypraw. |

|
5 |
RB-czerwone leżakowane w beczkach z dębu francuskiego i amerykańskiego przez 12 miesięcy,intensywny wiśniowy kolor z ciemnymi refleksami.Nos pełen aromatów czerwonych owoców i przypraw z nutą anyżu. Dobrze wyważone,eleganckie i gładkie. |

|
6 |
Rioja Bordón Blanco powstało z sekcji winogron szczepu Viura, dojrzewające w dębowych beczkach. Blado-żółte zabarwienie, intensywny aromat owoców z czystym i lekkim cytrusowym finiszem, lekkie i orzeźwiające. |

|
7 |
Rioja Bordón Crianza-Tempranillo oraz Garnacha, dojrzewająca w dębowych beczkach przez 12 miesięcy oraz w butelce 6 miesięcy. Miękkie aromaty z dębu oraz wanilii nadają równowagę między owocami i przyprawami w swoim długim i eleganckim wykończeniu. |

|
8 |
Rioja Bordon Gran Reserva to zdobywca dużej liczby międzynarodowych nagród.Początek uderza intensywnością,pierwsze skrzypce grają poziomki zaraz potem dochodzą wiśnie, wanilia i nuty cynamonu.W ustach delikatne z gładkim,długim finiszem. |

|
9 |
Rioja Bordón Reserve to wino powstałe z kupażu szczepów Tempranillo,Graciano i Mazuelo, dojrzewające w beczkach amerykańskiego dębu przez 18 miesięcy.Intensywny rubinowy kolor o bogatym aromacie przypraw oraz czerwonych porzeczek.Gładki i aksamitny finisz |

|
10 |
VdM-czerwone gronowe ze szczepu Tempranillo o głębokiej barwie czerwonej wiśni z refleksami fioletu. Intensywne aromaty wiśni, truskawek oraz mleka czynią wino bardziej złożone i skomplikowane. Na finiszu zrównoważony owoc z intensywnymi taninami. |

|
11 |
Vinem Crianza-czerwone leżakowane w beczkach z dębu amerykańskiego przez 7 miesięcy,posiada złożone aromaty czerwonych borówek,dojrzałych jagód oraz wanilii.Sugestie kulinarne:Idealne z dojrzałymi serami,czerwonymi mięsami,daniami z ryżu |

|
12 |
Vinem Reserva-Czerwone leżakowane w beczkach z dębu francuskiego 14 miesięcy,aromaty dojrzałych jagód przeplatające się z aromatami czekolady i orzechów.Sugestie kulinarne:Idealne z dojrzałymi serami , czerwonymi mięsami oraz daniami z ryżu |

|
13 |
Vinem-białe przyjemne w piciu, posiada aromaty kwiatów przeplatające się z zapachami jabłka i owoców tropikalnych. Sugestie kulinarne : Najlepiej komponuje się z rybami, owocami morza oraz serami, jako aperitif. |

|
14 |
Vinem-wytrawne czerwone przyjemne w piciu, posiada aromaty ciemnej wiśni oraz miękkie taniny z nutą przypraw. Sugestie kulinarne : Najlepiej pasuje z hiszpańskim tapas, daniami z ryżem oraz serami. |

|